Administrare centralizata a patch-urilor

Nu mai trebuie sa instalati separat patch-uri pe fiecare client. Gestionati actualizarile de software si distribuiti-le dintr-un depozit central.

Minimizati riscurile

Impiedicati problemele de compatibilitate ale clientilor prin lansarea unor patch-uri noi intr-un mediu de testare.

Urmariti programele software instalate.

Cu ajutorul G DATA Patch Management va asigurati ca angajatii dvs. utilizeaza cea mai recenta versiune de software disponibila.

Descarcarea si distribuirea simpla a patch-urilor

Punctele slabe din sistemul de operare si din programele instalate reprezinta tinta principala a atacurilor cibernetice. In fiecare an, companiile de software detecteaza cateva mii de vulnerabilitati in produsele lor si creeaza patch-uri pentru a le remedia. Partile integrate ale sistemului de operare, precum si software-ul tertilor sunt vulnerabile. In multe cazuri, nu toti clientii din retea folosesc aceeasi versiune software. Departamentele IT sunt fortate sa aplice o varietate de masuri pentru implementarea actualizarilor software si a patch-urilor. G DATA Patch Manager gestionat centralizat simplifica descarcarea si distribuirea celor mai recente patch-uri.

Intotdeauna actualizat cu Patch Management

Always up-to-date with G DATA Patch Management

Funcționalitatile usor de gestionat ajuta administratorul retelei sa fie tot timpul informat. Modulul Patch Manager furnizeaza informatii importante pentru a ajuta la planificarea intregului proces de gestionare a patch-urilor: care dintre versiunile de program sunt utilizate in retea? Computerele sau grupurile de clienti suporta cele mai noi patch-uri? Puteti selecta clienti si puteti actualiza colectiv programele. Patch Manager poate fi implementat fara a reinstala solutia de business G DATA. In colaborare perfecta cu functiile existente, Patch Manager se alatura protectiei retelei companiei.

Cum functioneaza G DATA Patch Management

Screenshot G DATA Patch Management – list of installed software

Lista cu programele software instalate

Inventarul software al solutiei G DATA va ajuta sa urmariti toate programele instalate pe computerele client. De asemenea, va permite sa verificati versiunile Windows pe care le ruleaza.

Screenshot G DATA Patch Management – currently available patches at a glance

Patch-uri disponibile

Modulul se bazeaza pe o colectie enorma de patch-uri si actualizari. Patch-urile provin de la companii de renume precum Microsoft, Adobe si Oracle si sunt verificate inainte de a fi puse la dispozitia clientilor. Cu optiunea “Configurare patch” puteti selecta toate patch-urile pe care doriti sa le testati si sa le implementati.

Screenshot G DATA Patch Management – applicability test of patches

Testarea aplicabilitatii patch-urilor

Proiectul de aplicabilitate a patch-urilor verifica aplicabilitatea patch-urilor selectate pe computerele client. Lucrarile de aplicabilitate pot fi efectuate cu timp controlat sau complet automat.

Screenshot G DATA Patch Management – software distribution jobs

Joburi de distributie de software

Configurati joburile pentru a instala patch-uri aplicabile pe computerele sau grupurile de clienti. In timpul perioadei de testare a ciclului de gestionare a patch-urilor, aceasta functie este utilizata pentru a implementa patch-uri in mediul de testare. Programati desfasurarea pentru a mentine obiectivul final fara a interfera.

Screenshot G DATA Patch Management – set rollback jobs

Setati joburile de rollback

Operatiile de rollback usureaza dezinstalarea patch-urilor deja instalate. Daca apar probleme dupa distribuție, acestea pot fi eliminate imediat.

Screenshot G DATA Patch Management – reports

Reports

The Report Manager helps you analyze if the deployment has been successful on all clients. The network administrator gets a quick overview of all inconsistencies in the patching process.

Informatii suplimentare

Ghidul de bune practici pentru gestionarea pachetelor de patch-uri

Ghidul nostru PDF va ofera intregul proces de gestionare a patch-urilor: ofera toate informatiile relevante pentru fiecare pas si explica pe larg toate caracteristicile importante, cum ar fi automatizarea gestionarii patch-urilor.

Manualul solutiilor de business G DATA

Manualul detaliaza toate caracteristicile solutiei noastre de securitate IT pentru companii.

Suport 24/7

In sediul central din Bochum, laboratoarele G DATA Security si echipa de suport lucreaza impreuna.

Securitate stratificata

Aflati mai multe despre conceptul nostru cuprinzator de securitate.