Incercati toate caracteristicile pentru a vedea cum functioneaza G DATA Business Security. Desigur, puteti solicita pur si simplu propria versiune de incercare si o puteti evalua pe propriile sisteme. Cu toate acestea, daca doriti sa va familiarizati cu toate functionalitatile fara a instala solutia, G DATA LiveView va permite sa testati G DATA Endpoint Protection Business intr-un mediu remote intr-o retea reala, direct din browser. Doar intrati si iesiti!

Alegerea dvs. este: originalul G DATA WebAdministrator este disponibil pentru utilizare in G DATA LiveView „Web”. Ofera toate optiunile pe care le are WebAdministrator in toate celelalte solutii de business G DATA. Daca doriti gestionare mobila pentru securitatea retelei, oriunde si oricand, utilizati noul G DATA MobileAdministrator. G DATA LiveView „Mobile” ofera un mediu de testare autentic – cu exact aceeasi disponibilitate ca si pentru toti utilizatorii solutiilor de business G DATA.

Solicitati acum o versiune de incercare gratuita a solutiei G DATA Business Security!

 Veti ramane impresionati cat de usor pot fi adaptate solutiile noastre de business la fluxul de lucru prin designul lor modular. Interfata intuitiva a utilizatorilor si administrarea centralizata a solutiilor G DATA faciliteaza inceperea procesului, astfel incat sa nu pierdeti timp pretios cu administrare – oferindu-va mai mult timp sa va concentrati asupra a ceea ce conteaza.

Incercati G DATA LiveView „Mobile” acum!

 Experimentati o noua dimensiune in gestionarea securitatii retelei.

Utilizati G DATA LiveView „Mobile” pentru a testa cum puteti gestiona optiunile de securitate intr-o retea cu un smartphone sau o tableta. Pentru a face   acest lucru, deschideti linkul de mai jos in browserul de pe dispozitivul dvs. mobil sau scanați codul QR. Apoi introduceți datele de conectare de mai jos si   aveti acces imediat la G DATA MobileAdministrator, tabloul de bord mobil pentru noul G DATA Business Generation.

URL: https: //mms.gdata.de/GDMobileAdmin

Server: localhost

Autentificare: Integrierte Authentisierung

Nume utilizator: demo

Parola: gdata

Incercati G DATA LiveView „Web” acum!

  Cu G DATA WebAdministrator in G DATA LiveView „Web”, aveti acces la setarile de securitate pe o retea de calculatoare care nu au instalate module G DATA. Pentru a face acest lucru, deschideti linkul de mai jos in browserul computerului. Apoi introduceti datele de conectare de mai jos si aveti acces imediat la G DATA WebAdministrator, tabloul de bord pentru noua generatie G DATA Business Generation.

URL: https: //mms.gdata.de/GDAdmin

Server: localhost

Autentificare: Integrierte Authentisierung

Nume utilizator: demo

Parola: gdata   (Necesita instalare Silverlight®)