Windows

Mobile

Mac OS X

Business

Tools

Windows

G DATA Internet Security

G DATA Internet Security cu protectie antivirus si anti-exploit! Securitate impotriva virusilor, a programelor spion, a hackerilor si a programelor malware.

G DATA Total Security

Utilizati G DATA Total Security pentru securitate maxima impotriva aplicatiilor spyware, a troienilor, a spamului si a altor programe malware! Pachetul complet, fara griji, ce include un firewall puternic si o protectie activa anti-exploit.

G DATA Antivirus

Convingeti-va acum de G DATA Antivirus cu protectie anti-exploit! Cea mai buna protectie impotriva virusilor, troienilor, phishing-ului si a altor programe malware.

Mobile

G DATA Mobile Internet Security

G DATA Mobile Internet Security ofera protectie completa impotriva programelor malware, a aplicatiilor intruzive si a atacurilor de tip phishing. Localizati dispozitivele pierdute sau stergeti continutul de la distanta pentru a preveni accesul neautorizat.

Mac OS X

Antivirus pentru Mac

G DATA Antivirus for Mac ofera protectie speciala impotriva virusilor si a incercarilor de phishing pentru sistemul dvs. de operare Mac OS X®. Nu numai ca protejeaza proactiv impotriva virusilor de Mac, dar ofera si protectie suplimentară pentru PC-urile cu Windows care sunt conectate la reteaua dvs. Protectia integrata anti-phishing blocheaza site-urile care incearca sa va spioneze datele.

Business

G DATE Business V 14.1

Setup-ul include toate functiile si modulele suplimentare ale solutiei nostre de business. Caracteristicile si modulele pe care le-ati achizitionat vor fi activate in functie de numarul dvs. de inregistrare sau de datele de conectare.

Changelog V 14.1

Techpaper Ransomware

Ghid de referinta

Securitate stratificata

Prezentare generala a platformei de gestionare a patch-urilor (octombrie 2017)

Network Monitoring

Patch Management

Mobile Device Management

Actualizare client offline

Master Admin

Managed Endpoint Security Microsoft Azure -Implementare si configurare

G DATA si Microsoft

Profilul Google Builder pentru aplicatia Microsoft Azure

Utilitare

G DATA QR Code Scanner

Nu a fost niciodata mai usor sa salvati o carte de vizita, sa trimiteti un SMS pre-formulat sau sa primiti o adresa URL a unui eveniment existent. Dar, pe langa legaturile utile si vCard-uri, uneori malware-ul si descarcarile rau intentionate se ascund in spatele acestor coduri. Cu codurile G DATA QR acestea nu sunt doar la indemana, ci si in siguranta. Informatiile codificate vor fi utilizate numai daca scanerul le-a verificat si aprobat. G DATA QR Code Scanner este pur si simplu sigur – si fara publicitate nedorita.

G DATA QR Code Scanner este disponibil pentru G DATA Mobile Internet Security versiune completa si pentru versiunea Light. Ia-l acum – este gratuit.

G DATA Clean up

Clean up elimina programele adware, barele de instrumente si plug-in-urile din browserul dvs., precum si alte programe „Potential nedorite (PUP)”, care nu pot fi dezinstalate in mod regulat. Este nevoie doar de cateva clicuri – nu este necesara instalarea. Pentru mai multe informatii despre „Programele potential nedorite (PUP)”, vizionati videoclipul nostru sau descarcati fisa pe care expertii G DATA l-au compilat pentru dvs.

G DATA BootMedium

G DATA boot medium este un ajutor practic pentru detectarea virusilor care s-au incorporat deja pe computer inainte de instalarea software-ului antivirus. In versiunea curenta, boot medium este capabil sa restabileasca toate backup-urile create cu solutiile G DATA (disponibile numai in soluția Total Security). Fisierul de descarcare este un fisier ISO, adica trebuie fie sa fie scris pe un CD/DVD writer sau sa fie incarcat pe o unitate virtuala, astfel incat sa poata fi folosit de exemplu pe un stick USB.

G DATA Antivirus pentru Mac – UNINSTALL

Descarcati acest fisier pentru a dezinstala versiunea anterioara de G DATA Antivirus for Mac. Deschideti fisierul si porniti procesul de dezinstalare.

G DATA FakeAVCleaner „Instrument de sistem”

Sistemul G DATA FakeAVCleaner „System Tool” elimina genul de FakeAV al „System Tool” si tipurile conexe. Nota: Sistemul G DATA FakeAVCleaner „System Tool” trebuie executat cu contul de utilizator Windows infectat. Deoarece FakeAV „System Tool” inchide toate programele initiate de utilizatori care nu au nici un fel de nume „rezervate”, cum ar fi explorer.exe, winlogon.exe sau svchost.exe si multe altele, numele fisierului pentru G DATA FakeAVCleaner este svchost.exe.

Carantina generatia 2011

Aceasta versiune este pentru produsele G DATA generatia 2011 sau mai noi. Acest instrument va permite sa lucrati cu fisierele care au fost plasate in carantina. Aceste fisiere aflate in carantina au extensia * .q si pot fi gasite pe statia client in folderul „C: \ Program Files \ G Data \ G DATA \ AVKScanner \ QBase” \ AVK ManagementServer \ QBase „. De exemplu, puteti plasa arhivele de e-mail infectate intr-un folder nou si continuati sa lucrati.

AVCleaner

Aveti nevoie de acest instrument pentru a dezinstala complet solutia de securitate G DATA (de ex., pentru a o reinstala). AntiVirus Cleaner sterge din sistemul dvs. toate ramasitele programului, care nu au fost eliminate prin simpla dezinstalare.

G DATA USB Keyboard Guard

G DATA USB Keyboard Guard este un add-on care te protejeaza de cea mai probabila forma de atac USB: dispozitivele USB care pretind a fi tastaturi. Daca o noua tastatura este detectata de sistem, accesul este initial refuzat si este afisat un pop-up. Puteti, astfel, verifica daca aceasta este cu adevarat o tastatura si alegeti sa acordati sau sa refuzati accesul permanent. Puteti descarca software-ul gratuit.

Mon Activity CS

Instrumentul MonActivity va permite sa monitorizati activitatea AVK in fundal. Acest lucru poate fi util pentru a analiza problemele de performanta. Puteti rula acest instrument in timp real in timpul activitatii „normale”, apoi incercati sa reproduceti problema. Sau puteti rula pentru o jumatate de ora cu functia hitlist si apoi reimprospatati vizualizarea pentru a vedea daca apare permanent un anumit proces. Definirea unei exceptii pentru un anumit tip de fisiere ar putea rezolva problema in acest caz.