Stop ransomware

G DATA vizeaza detectarea ransomware-ului si opreste criptarea fisierelor. Ransomware-ul nu are nicio sansa impotriva tehnologiilor noastre bazate pe comportament de Next Generation.

Securitatea tranzactiilor pe Internet

Banii tai ajung acolo unde ii trimiti. BankGuard va protejeaza impotriva site-urilor manipulate si a altor atacuri atunci cand efectuati servicii bancare si cumparaturi online

Surf in siguranta!

Navigati cat doriti. G DATA Internet Security va protejeaza impotriva descarcarilor daunatoare din paginile web si din retelele sociale.

Protectie impotriva programelor ransomware si a infractorilor cibernetici

Performanta completa a computerului la un nivel inalt de securitate

Actualizari de semnaturi a bazei de date de virusi la interval de o ora

Antivirus cu tehnologie Doublescan premiata

Tehnologia BankGuard asigura servicii bancare si cumparaturi online securizate

Protectie Anti-Phishing prin scanarea e-mail-urilor

Protectia AntiSpam filtreaza anunturile nedorite

Exploit-Protection protejeaza impotriva atacurilor ce vizeaza vulnerabilitatile din programele software

Scanare automata a stick-urilor USB si a hard disk-urilor

English hotline at local rates 24 hours / 365 days

Intelligent Firewall blocks hacker attacks

Parental controls for age-appropriate PC usage

Cloud Backup on German servers

Automatic Backup on local or external medium

Passwordmanager for secure access data

Device Control blocks unauthorised devices

Cum va protejam pe masura ce navigati pe web

Cand efectuati tranzactii bancare si cumparaturi online

Conexiunea dintre banca dvs. si calculatorul dvs. este de obicei criptata. Decodificarea transferului de date are loc in browserul dvs. Cyber infractorii folosesc troieni bancar pentru a se infiltra in acest proces. Imediat ce efectuati un transfer de bani, atacatorii manipuleaza datele trimise. Banii nu mai merg la destinatar, cum ar fi un magazin online, ci sunt deturnati intr-un cont diferit.

Desigur, scanerul nostru de virusi detecteaza troienii bancari pe baza caracteristicilor lor. Daca malware-ul are deja semnatura proprie, Internet Security il face inofensiv in timpul descarcarii. Tehnologia noastra BankGuard va protejeaza impotriva pericolelor care sunt inca necunoscute. Functia va asigura ca browserul dvs. afiseaza numai continut verificat si autentic.

Cum reuseste BankGuard acest lucru?

Manipularea de catre troienii bancari are loc in anumite fisiere din memoria de acces aleatorie. G DATA BankGuard detecteaza automat tentativele de infectare incercate si inlocuieste zona de memorie afectata cu o copie sigura.

„Tehnologia noastra de protectie este complet independenta de semnaturi si este pe deplin integrata in browser.”

– Ralf Benzmüller, seful G DATA SecurityLabs

In timp ce trimiteti si primiti e-mailuri

Pe langa fisierele de pe hard disk si pe dispozitive de stocare externe, scanerul nostru de virusi verifica si e-mailurile pentru continut rau intentionat. Acest lucru se aplica tuturor mesajelor pe care le trimiteti si le primiti prin intermediul programului de e-mail de pe computer. Daca scanerul nu gaseste nimic, este activata si functia Anti-Spam. Aplicatia verifica e-mailul pentru functiile care sunt tipice pentru spam. Aceste caracteristici sunt folosite pentru a calcula o valoare care reflecta probabilitatea de a fi spam.

In plus fata de evaluarea separata, tehnologia OutbreakShield compara rezultatele cu o baza de date de pe Internet – tiparele de virusi si e-mailurile spam trimise in masa sunt colectate aici. Aceasta permite solutiei Internet Security sa elimine diferenta care exista intre inceperea unei trimiteri in masa si lupta impotriva ei in timp real, folosind semnaturi special adaptate.

Aproape 106 milioane de e-mailuri spam au fost primite zilnic in Germania in 2015.

(Sursa: Statista 2016)

Cand navigati pe Internet

Monitorul de virusi verifica fiecare fisier care vine de pe web. Opreste documentele, imaginile si altele genuri de fisiere infectate in timp ce sunt descarcate. Aceasta inseamna ca descarcarile neobservate nu mai reprezinta o amenintare pentru dvs. Atunci cand face acest lucru, Internet Security nu se bazeaza doar pe semnaturi de virusi actualizate la fiecare ora. Pe langa scanarea de semnaturi, software-ul functioneaza si cu o solutie Cloud. Proprietatile fisierelor curente care contin programe malware sunt stocate in memoria respectiva. Aceste proprietati sunt comparate cu cele din fisierele dvs. si veti afla rapid dacă totul este in regula.

Adresele web sunt grupate in Cloud. Daca o adresa URL este identificata in baza de date ca distribuitor de continut rau intentionat, protectia browserului nostru blocheaza site-ul. Asadar, atunci cand infractorii cibernetici incearca sa va ademeneasca in capcane folosind link-uri de phishing, nu aveti de ce sa va temeti. Acest lucru se aplica si atacurilor prin intermediul retelelor sociale. Link-urile din mesajele si anunturile false nu sunt deschise in browser.

Indiferent de Cloud, protectia web verifica fiecare fisier trimis la computer pentru a accesa un site web. Aceasta permite detectarea continutului periculos inainte de a deschide pagina.

„Doua dintre cele mai frecvente atacuri de pe net sunt site-urile de phishing si infecțiile de tip drive-by.”

– G DATA PC Malware Raport H2 / 2015

Cerinte de sistem

■ Microsoft Windows 10 / 8.x / 7: min. 2 GB de memorie RAM

■ Toate functiile din solutiile G DATA sunt suportate pe sisteme cu 32 si 64 de biti

■ Este necesara o conexiune la Internet pentru a instala software-ul si pentru actualizari ale semnaturilor de virusi si de software