Copii de siguranta

Fotografii, videoclipuri, documente: Automatizati copii de rezerva ale datelor si salvați-le la nivel local sau in cloud.

Un computer mai rapid

Curatati-va computerul cu doar cateva clicuri si cresteti-i semnificativ performanta.

Toate parolele la indemana

Nu uitati niciodata o parola: Password-Manager memoreaza toate parolele pentru dvs.

Protection against ransomware and cyber criminals

Full PC performance with high security

Hourly virus signature updates

Antivirus with award winning Doublescan technology

BankGuard provides secure online banking and shopping

Phishing protection  through email scanning

Anti-Spam filters unwanted admails

Exploit-Protection protects against software vulnerability attacks

Automatic scanning of USB sticks and harddisks

English hotline at local rates  24 hours / 365 days

Intelligent Firewall blocks hacker attacks

Parental controls for age-appropriate PC usage

Cloud Backup on German servers

Automatic Backup on local or external medium

Passwordmanager for secure access data

Device Control blocks unauthorised devices

Cel mai simplu mod de a fi in siguranta

Protectie impotriva virusilor cu numeroase bonusuri

Nu a fost niciodata atat de usor sa platesti facturi sau sa faci cumparaturi. Solutia dvs. de securitate poate fi la fel de usoara ca si cumparaturile online. Optati pentru instalarea rapida a software-ului si usurinta in utilizare. Cu G DATA Total Security, beneficiati de cea mai buna protectie pentru servicii bancare online, e-mailuri si date critice. Un scanner puternic de virusi si numeroase bonusuri va protejeaza impotriva hackerilor, extorcarilor si a atacurilor cibernetice – fara a va intrerupe munca sau petrecerea timpului liber.

Puternic protejat impotriva rascumpararii

Extortionistii din industria cibernetica au tinut titlurile ziarelor in ultimele luni. Programe software de criptare cu nume precum Locky si Petya au creat panica in randul oamenilor. Teama cea mai mare este ca fotografiile, videoclipurile si amintirile pot disparea pentru totdeauna.
Malware-ul cripteaza datele de pe computerul dvs. si ameninta sa le decripteze doar dupa ce platiti o rascumparare. Puneti stop extorcarilor pe computerul dvs. Cu ajutorul G DATA Total Security, beneficiati de o protectie de tip ransomware care opreste troienii din calea lor.

„61% dintre cei chestionati sunt ingrijorati de pierderea fotografiilor si a videoclipurilor”.

– sondaj Acronis

Nu mai e nevoie de parole notate pe fituici sau agende, datorita Password Manager

Software-ul G DATA Generation 2018 este construit pentru comoditate. Am imbunatatit suitra de securitate cu modulul G DATA Password Manager. Pur si simplu adaugati-l in browser ca plug-in. Dupa asta, aveti nevoie doar de cheia parolei sigure. Noua functie stocheaza toate datele de acces pentru magazine online, forumuri si contul dvs. de e-mail. Aceasta inseamna ca puteti lucra cu parole criptice si, prin urmare, extrem de sigure, fara a fi nevoie sa le memorati. Cu doar un singur clic, Password Manager completeaza parolele si datele de contact pentru dvs. si va economiseste timp pretios.

Un seif pentru datele tale

Fotografiile copiilor dvs., videoclipurile de vacanta si suvenirurile digitale sunt sigure – cu backup automat. Protejati-va impotriva pierderii de date – pur si simplu. G DATA Total Security stocheaza datele dvs. cu protectie prin parola – local pe PC sau incarcate intr-un cloud securizat. Utilizati Google Drive sau Dropbox fara instalare suplimentara.

„30% dintre utilizatorii din intreaga lume nu au facut niciodata backup.”

– World Backup Day
Asigurati-va lucrurile dragi care sunt aproape de sufletul vostru. Fotografiile si documentele sunt, de asemenea, pastrate in siguranta in cazul unui atac de extorcare sau al hackerilor – si raman protejate intr-o locatie sigura.

Cerinte de sistem

■ Microsoft Windows 10 / 8.x / 7: min. 2 GB de memorie RAM

■ Toate functiile din solutiile G DATA sunt suportate pe sisteme cu 32 si 64 de biti

■ Este necesara o conexiune la Internet pentru a instala software-ul si pentru actualizari ale semnaturilor de virusi si de software