Inovator

Cea mai buna protectie G DATA pentru Windows: noile noastre tehnologii DeepRay® si BEAST folosesc inteligenta artificiala si analiza comportamentala pentru a detecta malware-ul camuflat si necunoscut.

Sigur pe Internet

Atacuri in timpul utilizarii serviciilor bancare si efectuarea cumparaturilor online, site-uri web dubioase, e-mailuri suspecte? Nici o problema. Continuati sa utilizati Internetul, iar ne vom ocupa de restul.

Made in Germany

Datele tale sunt sfinte pentru tine? Te intelegem bine. De aceea, acordam o importanta deosebita securitatii maxime a datelor. Si te asiguram, ca acestea raman ale tale. Garantat.

Nicio sansa pentru malware

Detecteaza automat si elimina amenintarile la adresa Mac-urilor fara pierderi de performanta.

Protectie impotriva link-urilor periculoase

Indiferent daca navigati pe web sau pe retele sociale: daca faceti clic pe un link suspect, protectia antivirus pentru MacOS blocheaza site-urile web infectate.

Virus scan la cerere

Scanati fisierele sau stick-urile USB. Pur si simplu, prin drag & drop peste simbolul G DATA.

Fie ca va aflati intr-o cafenea, intr-o calatorie din weekend sau intr-un hotel: smartphone-ul si tableta dvs. sunt intotdeauna impreuna cu datele dvs. personale. Acesta este motivul pentru care este important sa va protejati companionul dvs. mobil impotriva programelor malware. G DATA Mobile Internet Security va protejeaza smartphone-urile si tabletele, care utilizeaza un sistem de operare Android, la fel de fiabil ca si computerele. In plus, ofera multe functionalitati utile: daca, de exemplu, v-ati pierdut aparatul sau a fost furat, il puteti gasi in orice moment sau puteti sterge de la distanta datele de pe el.

Protectie impotriva virusilor,programelor ransomware si a altor tipuri de malware

Performanta a computerului la un nivel inalt de securitate

Actualizari de semnaturi a bazei de date de virusi la interval de o ora

Tehnologii DeepRay® si BEAST pentru protectie importriva malware-ului camuflat si necunoscut

 Servicii bancare si cumparaturi online sigure

Protectie anti-spam si anti-phishing

Protectia AntiSpam filtreaza anunturile nedorite

Exploit-Protection impotriva atacurilor ce vizeaza vulnerabilitatile din programele software

Scanare automata a stick-urilor USB si a hard disk-urilor externe

Firewall de incredere pentru protejarea impotriva atacurilor hackerilor

Supraveghere a modului de utilizare al Internetului de catre copii

Backup automat in cloud

Backup criptat salvat local sau extern

Password manager for secure access data

Controlul accesului la computer blocheaza dispozitivele neautorizate

O singura licenta, protectie completa

Folositi solutia adecvata nevoilor voastre.

 

Combinati programele noastre antivirus premiate intr-un mod care sa corespunda preferintelor voastre si protejati-va toate dispozitivele cu o singura licenta – fie ca este vorba de un Windows PC, Mac, smartphone Android sau tableta iOS.

Toate echipamentele din gospodarie trebuie sa fie securizate.

Gestionati-va dispozitivele cu usurinta

Familiei tale ii place sa navigheze, sa se joace si sa faca cumparaturi pe Internet? Securitatea nu trebuie sa fie un capitol dificil: De acum, puteti gestiona cu usurinta toate solutiile de securitate ale membrilor familiei. Ai o noua tableta? Nici o problema! Poti adauga simplu o solutie mobila. Solutiile G DATA pentru Windows si Android ofera posibilitatea de a configura un browser prietenos pentru copii, de a partaja doar anumite aplicatii si de a limita timpul de utilizare al dispozitivului.

Cum va protejam pe masura ce navigati pe web

Cand efectuati tranzactii bancare si cumparaturi online

Conexiunea dintre banca dvs. si calculatorul dvs. este de obicei criptata. Decodificarea transferului de date are loc in browserul dvs. Cyber infractorii folosesc troieni bancar pentru a se infiltra in acest proces. Imediat ce efectuati un transfer de bani, atacatorii manipuleaza datele trimise. Banii nu mai merg la destinatar, cum ar fi un magazin online, ci sunt deturnati intr-un cont diferit.

Desigur, scanerul nostru de virusi detecteaza troienii bancari pe baza caracteristicilor lor. Daca malware-ul are deja semnatura proprie, Internet Security il face inofensiv in timpul descarcarii. Tehnologia noastra BankGuard va protejeaza impotriva pericolelor care sunt inca necunoscute. Functia va asigura ca browserul dvs. afiseaza numai continut verificat si autentic.

Cum reuseste BankGuard acest lucru?

Manipularea de catre troienii bancari are loc in anumite fisiere din memoria de acces aleatorie. G DATA BankGuard detecteaza automat tentativele de infectare incercate si inlocuieste zona de memorie afectata cu o copie sigura.

“Tehnologia noastra de protectie este complet independenta de semnaturi si este pe deplin integrata in browser.”

– Ralf Benzmüller, seful G DATA SecurityLabs

In timp ce trimiteti si primiti e-mailuri

Pe langa fisierele de pe hard disk si pe dispozitive de stocare externe, scanerul nostru de virusi verifica si e-mailurile pentru continut rau intentionat. Acest lucru se aplica tuturor mesajelor pe care le trimiteti si le primiti prin intermediul programului de e-mail de pe computer. Daca scanerul nu gaseste nimic, este activata si functia Anti-Spam. Aplicatia verifica e-mailul pentru functiile care sunt tipice pentru spam. Aceste caracteristici sunt folosite pentru a calcula o valoare care reflecta probabilitatea de a fi spam.

In plus fata de evaluarea separata, tehnologia OutbreakShield compara rezultatele cu o baza de date de pe Internet – tiparele de virusi si e-mailurile spam trimise in masa sunt colectate aici. Aceasta permite solutiei Internet Security sa elimine diferenta care exista intre inceperea unei trimiteri in masa si lupta impotriva ei in timp real, folosind semnaturi special adaptate.

Aproape 106 milioane de e-mailuri spam au fost primite zilnic in Germania in 2015.

(Sursa: Statista 2016)

Cand navigati pe Internet

Monitorul de virusi verifica fiecare fisier care vine de pe web. Opreste documentele, imaginile si altele genuri de fisiere infectate in timp ce sunt descarcate. Aceasta inseamna ca descarcarile neobservate nu mai reprezinta o amenintare pentru dvs. Atunci cand face acest lucru, Internet Security nu se bazeaza doar pe semnaturi de virusi actualizate la fiecare ora. Pe langa scanarea de semnaturi, software-ul functioneaza si cu o solutie Cloud. Proprietatile fisierelor curente care contin programe malware sunt stocate in memoria respectiva. Aceste proprietati sunt comparate cu cele din fisierele dvs. si veti afla rapid dacă totul este in regula.

Adresele web sunt grupate in Cloud. Daca o adresa URL este identificata in baza de date ca distribuitor de continut rau intentionat, protectia browserului nostru blocheaza site-ul. Asadar, atunci cand infractorii cibernetici incearca sa va ademeneasca in capcane folosind link-uri de phishing, nu aveti de ce sa va temeti. Acest lucru se aplica si atacurilor prin intermediul retelelor sociale. Link-urile din mesajele si anunturile false nu sunt deschise in browser.

Indiferent de Cloud, protectia web verifica fiecare fisier trimis la computer pentru a accesa un site web. Aceasta permite detectarea continutului periculos inainte de a deschide pagina.

“Doua dintre cele mai frecvente atacuri de pe net sunt site-urile de phishing si infecțiile de tip drive-by.”

– G DATA PC Malware Raport H2 / 2015

Cerinte de sistem

■ Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 (SP1): min. 2 GB RAM (32 si 64 biti) 2 GB RAM

■ macOS 10.12 sau o versiune ulterioara, 2 GB RAM

■ Android 5 sau o versiune ulterioara

■ iOS 12.4 sau o versiune ulterioara

■ Este necesara o conexiune la Internet pentru instalare, precum si pentru actualizarile semnaturilor de virusi si actualizari de program