Security in timpul deplasarii

Fie ca va aflati intr-o cafenea, intr-o calatorie din weekend sau intr-un hotel: smartphone-ul si tableta dvs. sunt intotdeauna impreuna cu datele dvs. personale. Acesta este motivul pentru care este important sa va protejati companionul dvs. mobil impotriva programelor malware. G DATA Mobile Internet Security va protejeaza smartphone-urile si tabletele, care utilizeaza un sistem de operare Android, la fel de fiabil ca si computerele. In plus, ofera multe functionalitati utile: daca, de exemplu, v-ati pierdut aparatul sau a fost furat, il puteti gasi in orice moment sau puteti sterge de la distanta datele de pe el.

Malware scanner

Scanerul nostru eficient depisteaza si curata imediat malware-ul. Scanerul de malware conectat in cloud blocheaza infractorii cibernetici care incearca sa se conecteze pe dispozitiv.

Controlul aplicatiilor

Aplicatia G DATA App analizeaza autorizatiile aplicatiilor instalate. Daca o aplicatie cere autorizatii care nu sunt legate de functia acesteia, veti primi o notificare. De asemenea, puteti seta o parola pentru anumite aplicatii, astfel incat acestea sa inceapa sa functioneze numai atunci cand le mentionati in mod explicit.

Contactele sigure

Cu ajutorul G DATA Mobile Internet Security instalati un bodyguard pentru smartphone-ul dvs.: Blocati apelantii si expeditorii SMS deranjanti de pe dispozitivul dvs. cu Android. Alternativ, puteti configura un whitelist cu numere de telefon importante carora li se permite sa va contacteze.

Vechile sisteme de operare

95% dintre toti utilizatorii de Android au instalat un sistem de operare invechit pe smartphone-ul sau tableta lor. In prezent, 67% din toate smartphone-urile sau tabletele utilizate in Germania ruleaza sistemul de operare Android.

Noi programe malware de Android

Expertii in securitatea datelor DATA au detectat 3.246.284 noi amenintari malware Android in 2016. Prognosticul pana la sfarsitul anului 2017 este pentru un total de 3.5 milioane de noi amenintari Android.

Tehnologiile inteligente din spatele antivirusului

Scanerele de virusi functioneaza pe baza de semnaturi. Expertii in solutii antivirus le utilizeaza pentru a determina caracteristicile fiecarei noi tulpini malware. Scanerul poate utiliza o astfel de semnatura pentru a clasifica fisierele de pe computer ca fiind malware.

Scanerul pentru virusii din mediul mobil

Tineti virusii, spyware-ul si malware-ul la distanta. Cu ajutorul solutiei G DATA Mobile Internet Security obtineti o solutie completa de securitate pentru smartphone sau tableta. Protejati-va dispozitivul mobil la fel ca pe computerul dvs. , aparandu-va impotriva programelor malware si a site-urilor periculoase.

Cerinte de sistem si suport tehnic

Suport 24/7

Daca aveti orice fel de problema, contactați-ne prin e-mail. Echipa noastra de asistenta va sta la dispozitie 24 de ore pe zi, in fiecare zi a anului.

Cerinte de sistem

G DATA Mobile Internet Security este disponibil pentru dispozitive Android care ruleaza Android 4.0 sau o versiune ulterioara.