Inovator

Cea mai buna protectie G DATA pentru Windows: noile noastre tehnologii DeepRay® si BEAST folosesc inteligenta artificiala si analiza comportamentala pentru a detecta malware-ul camuflat si necunoscut.

Pur și simplu mai inteligent

Fotografii, videoclipuri, documente: Backup-ul automat al datelor si salvarea copiilor pe computer sau in cloud. Acum nimic nu poate merge prost.

Nu este nevoie sa retineti parolele

Password123? Mai bine nu. Managerul nostru de parole isi aminteste toate parolele folosite de tine si le creeaza la cerere pe cele noi, care nu pot fi descifrate.

Fie ca va aflati intr-o cafenea, intr-o calatorie din weekend sau intr-un hotel: smartphone-ul si tableta dvs. sunt intotdeauna impreuna cu datele dvs. personale. Acesta este motivul pentru care este important sa va protejati companionul dvs. mobil impotriva programelor malware. G DATA Mobile Internet Security va protejeaza smartphone-urile si tabletele, care utilizeaza un sistem de operare Android, la fel de fiabil ca si computerele. In plus, ofera multe functionalitati utile: daca, de exemplu, v-ati pierdut aparatul sau a fost furat, il puteti gasi in orice moment sau puteti sterge de la distanta datele de pe el.

Protectie impotriva virusilor,programelor ransomware si a altor tipuri de malware

Performanta a computerului la un nivel inalt de securitate

Actualizari de semnaturi a bazei de date de virusi la interval de o ora

Tehnologii DeepRay® si BEAST pentru protectie importriva malware-ului camuflat si necunoscut

 Servicii bancare si cumparaturi online sigure

Protectie anti-spam si anti-phishing

Protectia AntiSpam filtreaza anunturile nedorite

Exploit-Protection impotriva atacurilor ce vizeaza vulnerabilitatile din programele software

Scanare automata a stick-urilor USB si a hard disk-urilor externe

Firewall de incredere pentru protejarea impotriva atacurilor hackerilor

Supraveghere a modului de utilizare al Internetului de catre copii

Backup automat in cloud

Backup criptat salvat local sau extern

Password manager for secure access data

Controlul accesului la computer blocheaza dispozitivele neautorizate

Cel mai simplu mod de a fi in siguranta

Protectie impotriva virusilor cu numeroase bonusuri

Nu a fost niciodata atat de usor sa platesti facturi sau sa faci cumparaturi. Solutia dvs. de securitate poate fi la fel de usoara ca si cumparaturile online. Optati pentru instalarea rapida a software-ului si usurinta in utilizare. Cu G DATA Total Security, beneficiati de cea mai buna protectie pentru servicii bancare online, e-mailuri si date critice. Un scanner puternic de virusi si numeroase bonusuri va protejeaza impotriva hackerilor, extorcarilor si a atacurilor cibernetice – fara a va intrerupe munca sau petrecerea timpului liber.

Puternic protejat impotriva rascumpararii

Extortionistii din industria cibernetica au tinut titlurile ziarelor in ultimele luni. Programe software de criptare cu nume precum Locky si Petya au creat panica in randul oamenilor. Teama cea mai mare este ca fotografiile, videoclipurile si amintirile pot disparea pentru totdeauna.
Malware-ul cripteaza datele de pe computerul dvs. si ameninta sa le decripteze doar dupa ce platiti o rascumparare. Puneti stop extorcarilor pe computerul dvs. Cu ajutorul G DATA Total Security, beneficiati de o protectie de tip ransomware care opreste troienii din calea lor.

“61% dintre cei chestionati sunt ingrijorati de pierderea fotografiilor si a videoclipurilor”.

– sondaj Acronis

Nu mai e nevoie de parole notate pe fituici sau agende, datorita Password Manager

Software-ul G DATA Generation 2018 este construit pentru comoditate. Am imbunatatit suitra de securitate cu modulul G DATA Password Manager. Pur si simplu adaugati-l in browser ca plug-in. Dupa asta, aveti nevoie doar de cheia parolei sigure. Noua functie stocheaza toate datele de acces pentru magazine online, forumuri si contul dvs. de e-mail. Aceasta inseamna ca puteti lucra cu parole criptice si, prin urmare, extrem de sigure, fara a fi nevoie sa le memorati. Cu doar un singur clic, Password Manager completeaza parolele si datele de contact pentru dvs. si va economiseste timp pretios.

Un seif pentru datele tale

Fotografiile copiilor dvs., videoclipurile de vacanta si suvenirurile digitale sunt sigure – cu backup automat. Protejati-va impotriva pierderii de date – pur si simplu. G DATA Total Security stocheaza datele dvs. cu protectie prin parola – local pe PC sau incarcate intr-un cloud securizat. Utilizati Google Drive sau Dropbox fara instalare suplimentara.

“30% dintre utilizatorii din intreaga lume nu au facut niciodata backup.”

– World Backup Day
Asigurati-va lucrurile dragi care sunt aproape de sufletul vostru. Fotografiile si documentele sunt, de asemenea, pastrate in siguranta in cazul unui atac de extorcare sau al hackerilor – si raman protejate intr-o locatie sigura.

Criptarea datelor protejeaza impotriva accesului neautorizat

Cu modulul de criptare a datelor din G DATA Total Security protejezi cu o parola informatiile confidentiale si fisierele in mod separat. Numai persoanele de incredere au acces la fisierul criptat. Folositi protectia noastră pentru a cripta suporturi de stocare externe – cum ar fi stick-urile USB – si decriptati-le doar cu parola. Prin controlul nostru la acces, stabiliti cine poate utiliza stick-uri USB, hard disk-uri sau alte dispozitive.

Cerinte de sistem

■ Windows 11 / 10 / 8.1 / 7(SP1): min. 2 GB RAM (32 si 64 biti)

■ macOS 10.12 sau o versiune ulterioara, 2 GB RAM

■ Android 5 sau o versiune ulterioara

■ iOS 12.4 sau o versiune ulterioara

■ O conexiune la Internet este necesara pentru instalare, precum si pentru actualizarile semnaturilor de virusi si actualizari de program